OP HET CIRCUIT

Wilt u in een racewagen rijden op een circuit of circuitracen? Een nuance op papier, een wezenlijk verschil achter het stuur. Bij Apex Events gaan we steeds opnieuw voor het laatste. Samen zorgen we ervoor dat de zintuigen van uw gasten op scherp staan. Daarvoor gaan we heel professioneel te werk. Wist u dat al onze instructeurs professionele coureurs zijn of zijn geweest? U mag dan ook rekenen op begeleiding die bol staat van de passie en betrokkenheid. En op de bekwaamheid van ervaren vakmensen. Zo creëren we herinneringen waarover uw gasten nog lang napraten.

U kunt rijden, maar kunt u ook racen?

Bij Apex Events weten we dat de definitie van een geslaagd race-event verschilt van mens tot mens. Wij zorgen voor succes met maatwerk en heldere communicatie. Welk doel heeft u voor ogen? En hoe draagt een dag op het circuit zo goed mogelijk bij daaraan? Ook tijdens het event is onze persoonlijke aanpak voelbaar. We peilen tussendoor hoe uw gasten de experience ervaren. Mag het sneller? Of juist rustiger? Uiteraard sturen we bij als dat nodig is, maar nog belangrijker is dat we zo een hecht groepsgevoel creëren. Of we nu het asfalt van het circuit in Zolder, Assen, Zandvoort of Spa-Francorchamps betreden, Apex Events maakt indruk. En u dus ook.

HOE ERVAART U HET CIRCUIT?

Kiest u voor een BMW? Een Porsche? Of liever voor uw eigen auto? Apex Events biedt u tal van manieren om een van de circuits te ervaren. Hieronder zetten we graag enkele experiences op een rij. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.

Circuit Experience
Laat u zien wat u in uw mars heeft op een van de circuits met de ongepolijste kracht van de Porsche 911? Duikt u messcherp en razendsnel de bochten in met de Porsche Cayman? Of haalt u iedere ronde opnieuw het onderste uit de kan met onze BMW M240i, de snelst accelererende wagen uit ons gamma? Na een hartelijke ontvangst, heldere briefing en voorbereidende instructieronde is het aan u. Bent u er klaar voor?

Racetaxi Experience

Het circuit ervaren met de snelheid en behendigheid van een professionele coureur? Dat kan tijdens zogeheten hotlaps met een van onze instructeurs. Neem plaats in de bijrijdersstoel, klik uw vierpuntsgordel vast, zet u schrap en ervaar de duizelingwekkende snelheden die een professional behaalt.

Drift & Drive Experience
Sportief en vol adrenaline: zo kunt u de Drift & Drive Experience wel noemen. We laten u al slippend en driftend het Zandvoortse circuit verkennen. Als u dat wilt, maakt u vervolgens op de openbare weg kennis met het gaspedaal van BMW’s i- en M-modellen.

Defense Driving Experience
Vol zelfvertrouwen de auto uitstappen na gecontroleerd over het circuit te zijn geslipt: dat mag u verwachten. Als u dat wilt, kan dat zelfs met uw eigen wagen. Een leerzame experience die zich uitstekend laat combineren met bijvoorbeeld een productpresentatie of demonstratierit.