TRAVEL

Verbrand rubber ruiken op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi? De zon zien schitteren op de ijsvlakte van Scandinavië vlak terwijl u zich voorbereidt om behendig door een bocht te driften? Proeven van authentieke tapas en de eeuwenoude cultuur van Barcelona? De incentivereizen van Apex Events prikkelen alle zintuigen, of u nu kiest voor activiteiten in of naast de auto. Hoe hoog de lat ligt qua luxe en comfort bepaalt u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een privévliegtuig. Aan overnachtingen in stijl. En aan traditionele of baandoorbrekende maaltijden op Michelinniveau. Wij zorgen hoe dan ook voor een reis die alle zintuigen prikkelt.

Buitenland bezoeken of beléven?

Hechte groep, warme momenten

Hoe zorgen we ervoor dat uw gasten zo lang en enthousiast mogelijk napraten over uw incentivereis? Een belangrijke vraag, vinden we bij Apex Events. Wij weten door onze professionele sportachtergrond dat het succes van uw reis staat of valt met een goede voorbereiding. U mag dan ook vertrouwen op heldere, professionele communicatie en tegelijk een warme, persoonlijke aanpak. Zo zorgen we ook tijdens de reis voor een hecht groepsgevoel. Als iedere gast zich op zijn gemak voelt, plezier heeft en geprikkeld wordt, weten wij dat we bijzondere herinneringen creëren. Én bijdragen aan uw succes.

Tot in de puntjes. Zo verzorgt Apex Events uw incentivereis. Samen met u geven we graag invulling aan een zakelijke belevingsreis die naadloos aansluit op uw verwachtingen én bedrijf.

Hieronder ziet u hoe we dat al eerder deden, met en zonder link naar de autosport. Heeft u vragen over deze of andere incentivereizen? Wij geven graag antwoord.

SPEED

Racen in het Verenigd Koninkrijk

Racen in het Verenigd Koninkrijk is racen in de overtreffende trap. Breek uw persoonlijk record (of ronderecords van Lewis Hamilton, Johnny Herbert en Martin Brundle) met verschillende auto’s op een of meer van de circuits. Door alle veiligheidsmaatregelen staat niks u in de weg om te laten zien uit welk hout u gesneden bent. Bovendien worden uw rondes geregistreerd en tegen het licht van de ideale ronde gehouden, zodat u precies ziet waar nog winst te behalen valt. Nadat u uzelf overtroffen heeft, is een uitstap naar Londen en de Big Ben, London Eye en Trafalgar Square een fantastische afsluiter.

Racen op Yas Marina Circuit, Abu Dhabi

Weelde, zon en brullende motoren. Dat belooft een reis naar het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, ook wel het Arabische Monaco genoemd. Daarbij kunt u zelf plaatsnemen achter het stuur of de Formule 1 bezoeken. Ook een bezoek aan het indoor pretpark Ferrari World in Abu Dhabi behoort tot de opties. Op anderhalf uur rijden ligt het centrum van de weelde: Dubai. Bezoek Burj Khalifa, een van de hoogste wolkenkrabbers die de mens gebouwd heeft. Of Burj al Arab het enige zevensterrenhotel ter wereld. Maar denk ook aan pure luxe op uw bord tijdens een heerlijk diner of op een van de prachtige golfterreinen. En wat denkt u van een offroad woestijnsafari of een vlucht in een watervliegtuig over de kustlijn? Met andere woorden, laat u steeds opnieuw verbazen door het Midden-Oosten.

CLASSIC

ICE

Ice driving in Scandinavië

Een sprookjesachtig winterlandschap bedekt onder een verse laag sneeuw vormt het adembenemende decor waartegen u kennismaakt met ice driving. Al driftend laat u de sneeuw opstuiven en glijdt u over de spekgladde oppervlakte. Deze experience leent zich voor fantastische aanvullende activiteiten zoals sneeuwscootersafari’s, huskysledetochten en natuurlijk skiën en snowboarden. Of bestuurt u liever een enorme Russische tank door het witte landschap? Dan komt u thuis met een echt tankrijbewijs!

Porsche ontdekken in Leipzig

Duizelingwekkende snelheden behalen op de testbaan, doordachte rijtechnieken toepassen op offroadterreinen, de prachtige omgeving van het Duitse Leipzig verkennen tijdens een tourrit, interessante achtergrondinformatie opdoen in het Porsche Museum … Leer Porsche kennen in al zijn facetten.