TRAVEL

Verbrand rubber ruiken op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi? De zon zien schitteren op de ijsvlakte van Scandinavië vlak terwijl u zich voorbereidt om behendig door een bocht te driften? Een rondleiding in de Red Bull formule 1 fabriek en aansluitend zelf racen op het circuit van Bedford. Beleef de Porsche Leipzig Experience, wij nemen u mee op een rondleiding door de fabriek en aansluitend rijdt u zelf uw rondjes op het officiële test circuit. Proeven van authentieke tapas en de eeuwenoude cultuur van Barcelona? De incentive reizen van Apex Events prikkelen alle zintuigen, of u nu kiest voor activiteiten in of naast de auto. Hoe hoog de lat ligt qua luxe en comfort bepaalt u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een privévliegtuig. Aan overnachtingen in stijl. En aan traditionele of baandoorbrekende maaltijden op Michelin niveau. Wij zorgen hoe dan ook voor een reis die alle zintuigen prikkelt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden via info@apex-events.nl

Buitenland bezoeken of beléven?

Hechte groep, warme momenten

Hoe zorgen we ervoor dat uw gasten zo lang en enthousiast mogelijk napraten over uw incentive reis? Een belangrijke vraag, vinden we bij Apex Events. Wij weten door onze professionele sportachtergrond dat het succes van uw reis staat of valt met een goede voorbereiding. U mag dan ook vertrouwen op heldere, professionele communicatie en tegelijk een warme, persoonlijke aanpak. Zo zorgen we ook tijdens de reis voor een hecht groepsgevoel. Als iedere gast zich op zijn gemak voelt, plezier heeft en geprikkeld wordt, weten wij dat we bijzondere herinneringen creëren. Én bijdragen aan uw succes.

Tot in de puntjes. Zo verzorgt Apex Events uw incentive reis. Samen met u geven we graag invulling aan een zakelijke belevingsreis die naadloos aansluit op uw verwachtingen én bedrijf.