Op straat

Wilt u in een Tesla door Europa cruisen? Of stapt u liever in een Porsche om Duitsland te verkennen? En wat denkt u van een tocht door België, Nederland of Luxemburg in een van de high-performancemodellen van BMW? Met Apex Events bent u hoe dan ook verzekerd van een bijzondere autotour die goede communicatie stimuleert. Ideaal om de raderen aan het draaien te krijgen tijdens een bijzondere brainstormsessie. Om de banden aan te halen binnen een team. Of om de omgeving van uw nieuwe vestiging te verkennen. Hoe prikkelen we de zintuigen van uw gasten?

Zintuigen prikkelen in een Porsche, BMW of Tesla

Succesvol event op maat

Zo helder als de communicatie van uw gasten is tijdens de autotocht, zo open is die met Apex Events. Wij begrijpen dat uw event een doel heeft en dragen graag bij aan het succes daarvan. Dat doen we door in detail in te gaan op uw wensen. Denkt u bijvoorbeeld aan een meerdaagse tour? Met overnachtingen in prachtige kastelen? En aan een bezoek aan een wijnproeverij of paardenstoeterij? Alles is mogelijk. Ook tijdens de tour leggen we professionaliteit en oog voor iedere individuele gast aan de dag. Zo zorgen we ervoor dat u én uw gasten nog heel lang tevreden terugkijken op uw event.

Welke omgeving én auto verkent u?

Waar rijdt u naartoe als u het stuur van een van onze bijzondere wagens in handen krijgt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Om u een goed beeld te geven, zetten we hieronder enkele experiences op een rij. Uiteraard geven we uw event met plezier vorm op maat. Dat bespreken we graag.

Porsche Tour Experience

U proeft Porsche pas echt in Stuttgart en Leipzig. Stuttgart belicht de historie van Porsche. U doet interessante achtergrondinformatie op in het Porsche Museum, ontdekt in de fabriek hoe de Porsche 911, racecupauto’s, de Cayman en de Boxster gebouwd worden én ervaart zelf Porsche op de Autobahn. In Leipzig ontdekt u meer over de hightechdevelopment van Porsche. U brengt een bezoek aan het Porsche Museum, neemt een kijkje achter de schermen in de Porsche-fabriek waar de Panamera, Cayenne en Macan van de band rollen, behaalt duizelingwekkende snelheden op de testbaan en past doordachte rijtechnieken toe op offroadterreinen. U leert Porsche op een heel andere manier kennen.

BMW en Mercedes Experience

Als u binnenstapt bij BMW Welt in München beleeft u BMW in al zijn facetten. Uiteraard kunnen een rondleiding door het imposante gebouw én een kijkje achter de schermen in de fabriek niet ontbreken. Maar wist u ook dat u plaats mag nemen achter het stuur van een BMW i, MINI of Six? Deze – eventueel meerdaagse – experience laat zich uitstekend combineren met een toertocht met uw eigen wagen en een stop bij het indrukwekkende Mercedes-Benz Museum in Stuttgart.