Offroad

Behendigheid, techniek en plezier

In volle vaart een steile helling bedwingen. Beheerst over een spekgladde ondergrond slippen. Of geconcentreerd over een rotsterrein manoeuvreren. Met welke offroad-ervaring u uw gasten ook laat kennismaken, Apex Events laat behendigheid, techniek en plezier samenkomen. Dat kan in een robuuste SUV. Maar ook buggy’s en quads bieden een uitstekende manier om de uitdaging aan te gaan op een van de offroadterreinen. Samen zorgen we ervoor dat modder, grind of ijs én het plezier van uw event afspatten.

De behendigheid die u en uw gasten tonen achter het stuur, laat Apex Events zien bij het organiseren en begeleiden van uw event. Want het succes van uw event hangt af van de beleving van uzelf en uw gasten. De sleutel? Een professionele en tegelijk warme aanpak. Denk aan een programma op maat, bijvoorbeeld met een presentatie, ontspannen borrel, uitgebreid buffet of stevige barbecue. Maar ook aan heldere communicatie gedurende de organisatie. En aan het constant bijsturen van het groepsgevoel tijdens het event. Zo weet u zeker dat iedereen met glinsterende ogen zijn helm afzet en nog lang napraat over een geslaagd event.

Welke offroad-ervaring gaat u aan?

4x4 Off-Road Experience

Apex Events neemt u mee naar een van de meest uitdagende offroadterreinen van Nederland en België. Laat zien wie de baas is en bedwing houten bruggen, steile hellingen, nét niet te diepe waterplassen en glibberige modderwegen in een van de nieuwe Range Rovers of Land Rover Discovery’s. Heeft u er nog geen genoeg van? Dan wacht u een metalen constructie die het uiterste vergt van chauffeur en wagen…

Fun & Adrenaline Experience

Van jetski tot speedboot en van quad tot Dakar-buggy: tijdens de Adrenaline Experience slaat uw hart gegarandeerd sneller. Ook zonder gaspedaal. Denk aan de klimtoren bedwingen, pamperjumpen of boogschieten. De hoognodige ontspanning volgt bijvoorbeeld tijdens een gezellige barbecue.

Altijd al eens de Dakar-rally willen rijden? U proeft ervan in ons eigen land tijdens de Co-piloot Dakar Experience. Stap bij een van de Dakar-deelnemers in hun auto, vrachtwagen of buggy en ervaar hoe zij het ruige terrein bestieren.