Speed

Porsche Leipzig – Racen op FIA Test Circuit

Duizelingwekkende snelheden behalen op de testbaan, doordachte rijtechnieken toepassen op offroadterreinen, de prachtige omgeving van het Duitse Leipzig verkennen tijdens een tourrit, interessante achtergrondinformatie opdoen in het Porsche Museum… Leer Porsche kennen in al zijn

Test your skills – Racen in het Verenigd Koninkrijk

Racen in het Verenigd Koninkrijk is racen in de overtreffende trap. Breek uw persoonlijk record (of ronderecords van Lewis Hamilton, Johnny Herbert en Martin Brundle) met verschillende auto’s op een of meer van de circuits. Door alle veiligheidsmaatregelen staat niks u in de weg om te laten zien uit welk hout u gesneden bent. Bovendien worden uw rondes geregistreerd en tegen het licht van de ideale ronde gehouden, zodat u precies ziet waar nog winst te behalen valt. Nadat u uzelf overtroffen heeft, is een uitstap naar Londen en de Big Ben, London Eye en Trafalgar Square een fantastische afsluiter.

Racen op F1 Circuit Yas Marina, Abu Dhabi

Weelde, zon en brullende motoren. Dat belooft een reis naar het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, ook wel het Arabische Monaco genoemd. Daarbij kunt u zelf plaatsnemen achter het stuur of de Formule 1 bezoeken. Ook een bezoek aan het indoor pretpark Ferrari World in Abu Dhabi behoort tot de opties. Op anderhalf uur rijden ligt het centrum van de weelde: Dubai. Bezoek Burj Khalifa, een van de hoogste wolkenkrabbers die de mens gebouwd heeft. Of Burj al Arab het enige zevensterrenhotel ter wereld. Maar denk ook aan pure luxe op uw bord tijdens een heerlijk diner of op een van de prachtige golfterreinen. En wat denkt u van een offroad woestijnsafari of een vlucht in een watervliegtuig over de kustlijn? Met andere woorden, laat u steeds opnieuw verbazen door het Midden-Oosten.

Drive Vintage op Goodwood Circuit

Het Goodwood Motor Circuit beschikt over een vloot authentieke supercars waarmee u het circuit verkent. Manoeuvreer met een vintage raceauto en voel het verschil in techniek met onze hedendaagse auto’s. Bedreven instructeurs leren u de fijne kneepjes waarmee u succesvol in de sporen van legendes rijdt. Na een enerverende dag ontspant u in een typisch Engelse omgeving.

Goodwood voorziet in talloze mogelijkheden om autosport te combineren met exclusieve activiteiten. Op het landgoed bevinden zich paardenstallen, schietfaciliteiten, cricketspelen, een health club en een 18-holes golfbaan. Met een Aerodrome-vlucht tillen we uw incentivereis naar een hoger niveau. Zet uw wereld eens op zijn kop met de spectaculaire Flight Experience. Of verruim uw blik tijdens de sightseeing vlucht met een historisch vliegtuig of helikopter.

Ontmoet racelegendes op het Festival of Speed

Het Festival of Speed, gehouden in het prachtige park rondom Goodwood House, vormt een mondiaal trefpunt van autosport en autocultuur en hét ultieme zomerfeest. Het evenement groeide uit tot een van de grootste en best georganiseerde auto-evenementen ter wereld. Nergens anders komt u zo dichtbij de deelnemende auto's en motoren, dan tijdens de beklimming van de legendarische Hillclimb. De coureurs en hun bolides bevinden zich letterlijk onder handbereik. Na afloop van het evenement overnacht u in een luxueus hotel op het Britse platteland.

Red Bull Air Race

Het Red Bull Air Race World Championship vormt een klasse apart binnen de snelheidssport. De combinatie van lage hoogten en hoge snelheden van de vliegtuigen maken deze race tot een visueel hoogstandje. Vanaf een toplocatie volgt u de verrichtingen van de piloten, terwijl het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Een bezoek aan de Red Bull Air Race vormt de ideale basis voor een stedentrip, want er valt er natuurlijk nog veel meer te beleven. We geven graag suggesties over een originele invulling van uw wensen.

Formula 1 visit

Van uw bezoek aan een Formule 1-wedstrijd maken wij een spectaculaire ervaring. U volgt de race van dichtbij, zodat u niets van de actie mist. In een exclusieve ambiance staat u oog in oog met iconen uit de hoogste klasse van de autosport.

De afsluitende wedstrijd in november verwarmt niet alleen uw racehart. Het warme briesje in Abu Dhabi verjaagt ook het koude Nederlandse najaar. Combineer de beslissende Formule 1-race in Abu Dhabi met een trip naar Dubai. Bezoek een kamelenfarm in de woestijn, nadat u de gele zandheuvels met een 4X4 heeft getrotseerd. Dineer met een spectaculair uitzicht op de befaamde Burj Al Arab en verbaas u samen met uw gasten over de sprookjesachtige setting. De mooiste herinneringen liggen vóór u op deze reis naar het Midden-Oosten.

Of blijf dichter bij huis en volg de Formule 1-krachtmetingen op het befaamde circuit van Spa-Francorchamps. Heeft u iets meer tijd? Dompel u dan onder in bourgondisch Maastricht onder leiding van Phil Bastiaans. Zijn roots liggen in Maastricht; hij deelt graag zijn insidertips en favoriete hotspots met u.